Nieuwjaarsconcert 2017: Spotlights on Jubilate Deo

GROESBEEK – Op zaterdag 14 en zondag 15 januari 2017 organiseert Fanfare Jubilate Deo uit Groesbeek haar jaarlijkse nieuwjaarsconcert in verenigingsgebouw De Sleutel, Bredeweg 71 te Groesbeek.

Sinds jaar en dag wordt op deze manier het nieuwe jaar muzikaal ingeluid.

Talenten

Dit jaar staan de muzikale talenten van Jubilate Deo in het middelpunt van de belangstelling. Diverse solo-optredens zullen het concert extra schwung geven. Het leerlingenorkest, de slagwerkgroep en het fanfare-orkest zullen zich van hun beste kant laten zien.

Programma

Een gevarieerd programma zal hierbij ten gehore worden gebracht dat uiteenloopt van klassieke concertwerken en filmmuziek tot bekende popnummers. Zo zullen onder meer nummers van Deep Purple, Phil Collins en Santana te horen zijn, maar zal ook de filmmuziek “At Worlds End” uit de film Pirates of the Caribean gespeeld worden. Dit en nog veel meer kunt u zien en horen in verenigingsgebouw De Sleutel.

Data en info

Op zaterdag 14 januari zal het concert om 20.00 uur beginnen. Vanaf 19.30 kunt u terecht in verenigingsgebouw De Sleutel. Op zondag 15 januari start het concert om 14.00 uur en kunt u vanaf 13.30 uur terecht in verenigingsgebouw De Sleutel. De toegang is gratis.

NB: Dit bericht is eind december gepubliceerd en in overleg nogmaals in de week dat het evenement plaatsheeft.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 10 januari, 2017 door Redactie DeGroesbeek with 2 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
H.R.

Lijkt me hartstikke leuk, en dat ook nog helemaal gratis. Ik ga zeker een kijkje nemen.

miel fransen

Ik ook, we laten ons verrassen zaterdag in De Sleutel

wpDiscuz