Repaircafé: ook in 2017 uw kapotte spullen repareren

GROESBEEK – Op zaterdag 14 januari van 13:00 uur tot 16:00 uur is er weer een Repaircafé in Inloop Op de Paap, Op de Paap 1, Groesbeek (zoals elke 2e zaterdag in de maand).

Donatie

Na het laatste Repaircafé van 2016 was er voor de vrijwilligers en bewoners van De Paap nog een gezellige borrel en maaltijd om het jaar af te sluiten. Hierbij werd het Repaircafé verrast met een donatie van € 100,- van de Bromfietsclub D’n Blauwe Walm uit Groesbeek. Waarvoor onze hartelijke dank.

Huishoudelijke apparaten

In het repaircafé staan onze vrijwilligers voor u klaar. U kunt er terecht voor uw reparaties aan huishoudelijke apparaten, computers en fietsen, maar ook voor verstelwerk e.d. Bij huishoudelijke apparaten kunt u denken aan koffiezetapparaten (Senseo!), stofzuigers, strijkijzers etc., maar ook aan (oudere) audioapparaten zoals casettedecks en platenspelers.

Computers en verstelwerk

Ook zijn er vrijwilligers met verstand van computers. U kunt bij hen terecht met vragen over de werking van uw smartphone, tablet of laptop. Bij een ‘ouderwetse’ desktop is het mogelijk om onderdelen te vervangen of bij te plaatsen, zoals een harde schijf of een videokaart. Wij adviseren u graag en zo mogelijk voeren wij dit ook voor u uit. Daarnaast zijn er vrijwilligsters die achter de naaimachine voor u klaar zitten om verstelwerk te doen. De reparaties worden kosteloos uitgevoerd, met natuurlijk wel een gepaste vergoeding voor de onderdelen.

Langskomen voor de gezelligheid

Ook zonder kapot apparaat bent u welkom om binnen te lopen en gewoon eens te komen kijken en een kopje koffie te drinken. Voor meer informatie: Metty Kainama, tel. (06) 10 47 45 89.Dit telefoonnummer kunt u ook gebruiken om aan te geven, dat u een vervoersprobleem hebt. Repaircafé Groesbeek zorgt dat u wordt opgehaald en thuisgebracht.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 3 januari, 2017 door Redactie DeGroesbeek with 1 reactie »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
dinie hendrlks

mooi toch, die verbinding tussen verschillende soorten organisaties in Groesbeek, daar mogen we best wel een beetje trots op zijn.

wpDiscuz