Rammstein Tribute “Vannstein” in OJC Maddogs

GROESBEEK – Zaterdag 14 januari speelt één van de beste Rammstein-tributes in ons eigen Groesbeek! Ze worden bijgestaan door Volbeat Tribute.

Afterparty

Na afloop kan je jezelf nog een keer laten gaan bij de nu-metal & alternative afterparty in het café. Tickets kosten € 8,- en zijn verkrijgbaar via www.ojcmaddogs.nl. Let op: er zijn slechts 150 tickets beschikbaar.

Beste Rammstein-tributeband in BeNeLux en Frankrijk

Vannstein weet akelig dicht bij het originele geluid van Rammstein te komen. Niet alleen het geluid trouwens, maar ook qua uiterlijk lijkt het. Niet voor niets werd deze band dan ook uitgeroepen tot beste Rammstein-tributeband van de Benelux en Frankrijk. Verwacht een lange, knallende show, compleet met vet podiumdecor, waarin alle klassiekers voorbij komen. Een show die je absoluut niet mág missen!

Volbeat Tribute

Volbeat Tribute werd opgericht in 2011 om een ode te brengen aan deze immens populaire band. In rap tempo zijn ze uitgegroeid tot een populaire tribute en worden ze op de voet gevolgd door de Nederlandse en Duitse fanclubs van Volbeat. Tientallen zalen zijn al platsgespeeld en nu zal ook Groesbeek meedeizen op de aanstekelijke rockabilly metal.

De zaal opent om 20:00 uur, de eerste band start om 20:30 uur. Tickets á € 8,- zijn verkrijgbaar via de online ticketshop op www.ojcmaddogs.nl. De entree op de avond zelf is € 10,-, indien niet uitverkocht.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 4 januari, 2017 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Rammstein Tribute “Vannstein” in OJC Maddogs

Reageren is niet toegestaan.