Run op nieuwe restafvalzakken in gemeente Berg en Dal

GEMEENTE BERG EN DAL – Op 1 januari 2017 is de nieuwe manier van inzamelen in Berg en Dal gestart. In de hele gemeente Berg en Dal zamelen we nu op dezelfde manier afval in. Daarbij horen ook nieuwe betaalde blauwe restafvalzakken.

Massaal inkopen

Inwoners van de gemeente Berg en Dal hebben de nieuwe grote en kleine restafvalzakken (50 en 25 liter) massaal ingekocht. De vraag naar de nieuwe restafvalzakken is nog groter dan verwacht. Dit heeft helaas tot gevolg dat bij diverse verkooppunten in de gemeente Berg en Dal vooral de grote restafvalzakken tijdelijk niet op voorraad zijn.

Spoed

De restafvalzakken worden met spoed opnieuw geleverd aan de verkooppunten. Vanaf aanstaande woensdag 11 januari zijn bij alle verkooppunten de restafvalzakken weer verkrijgbaar. Verkooppunten en meer informatie over afvalinzameling in de gemeente Berg en Dal: www.dar.nl/bergendal

Restafvalzakken Groesbeek en Millingen aan de Rijn ook gebruiken

De blauwe betaalde restafvalzakken met opdruk van de oude gemeenten Groesbeek en Millingen aan de Rijn, kunnen inwoners niet meer in de supermarkt kopen, maar deze mogen ze wel opmaken en dus gebruiken voor het aanbieden van restafval.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, , , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 4 januari, 2017 door Redactie DeGroesbeek with 3 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering

Gelukkig mag je de oude blauwe afvalzakken die in je bezit zijn nog opmaken dat was even onduidelijk.

Frits

dat zou ook raar zijn geweest als dat niet zo was. maar de nieuwe gemeente bestaat al een jaar en nu hebben ze nog niet genoeg zakken beschikbaar dat is niet erg slim opgepakt

Theo

Als dit voor iedereen duidelijk was geweest dat de oude vuilniszakken eerst opgemaakt konden worden en dit bericht eerder was geplaatst had er geen run op nieuwe afvalzakken plaats hoeven te komen.

wpDiscuz