[Foto’s] Nieuwjaarsreceptie Berg en Dal 2017

MILLINGEN AAN DE RIJN – Woensdagavond had de Nieuwjaarsreceptie van de gemeente Berg en Dal plaats.


Burgemeester Mark Slinkman tijdens de Nieuwjaarsreceptie. Foto: Wil Gipman.

Locatie was Hotel Millings Centrum in Millingen aan de Rijn. Om 20:00 uur was het al een hele drukte en wensten velen anderen een goed 2017.

Toespraak

Brandweerlieden en ook de inwoners die in 2016 een onderscheiding hebben gekregen zijn extra uitgenodigd. Om 20:30 uur hield burgemeester mark Slinkman zijn Nieuwjaarstoespraak waarbij hij iedereen een goed nieuw jaar wenste. Hij sprak ook over de bebeurtenissen in 2016 waar veel bijzondere sportieve evenementen waren.

Terugblik

Zo blikte hij terug op de zoals de Giro, de Special Olympics, de 100e Vierdaagse, de Koninklijke Onderscheidingen en hoe bewoners worden betrokken bij het vluchtelingenprobleem. Na zijn speech hield hij het glas geheven waarmee het nieuwe jaar werd ingeluid!

Foto’s en video’s

Wil Gipman was aanwezig en maakte, naast een verslag, ook foto’s en video’s. Enkele foto’s hebben wij hieronder staan. Voor meer materiaal verwijzen wij u door naar de blog van Wil Gipman.

Volgend jaar is de receptie in het Afrika Museum in Berg en Dal.

Klik hier voor de toespraak

Foto’s met dank aan Wil Gipman. Meer foto’s in de link hierboven.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 5 januari, 2017 door Redactie DeGroesbeek with 2 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Frits

lijkt meer op een verkleedfeestje dan op een nieuwsjaarsreceptie van de gemeente. Overbodig om met een steek op je hoofd hier aanwezig te zijn.

randje 16

lijkt inderdaad meer op een carnavals receptie

wpDiscuz