Herbert Gerrits in “Dorpsplein”

GROESBEEK – Na enkele jaren afwezigheid werd het programma het Dorpsplein op de eerste zondag van 2012 weer in de programmering opgenomen. Komende zondag exact 5 jaar geleden.

Technicus

Sinds die tijd is Herbert Gerrits – de eerste jaren in combinatie met Jan Zwitserloot – de vaste technicus. Presentator John Peters heeft hem bereid gevonden nu eens een keer de centrale gast te zijn. Dus zondag 8 januari. Een gesprek over de omroep (Groesbeek en Berg en Dal), de rol van de technicus. De gast is dol op muziek en dat zal ook te merken zijn.

Handicap

Het gesprek zal ook gaan over andere (spontane) zaken. Over voetbal. En onder andere ook over de gast van 15 januari. Dat is dan Annemarie Haverkamp, schrijfster en columniste (over vooral haar ernstig gehandicapte zoon Job). Herbert heeft zondags tijdens de opname vaak zijn ernstig gehandicapte zoon Rik bij zich. Ook dat zal niet onbesproken blijven. Luister zondag naar iemand die normaliter aan de knoppen zit maar dan juist aan de andere kant van het glas zit.

Het programma is te beluisteren van 13.00 uur tot 14.00 uur (en vier weken daarna via uitzending gemist van omroep Berg en Dal).

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 7 januari, 2017 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Herbert Gerrits in “Dorpsplein”

Reageren is niet toegestaan.