Pronkzitting Groesbeek 2017

GROESBEEK – Zaterdag 28 januari organiseert De Mallemolen wederom een nieuwe editie van de pronkzitting.

Andrew_Helder-pronkzitting_2017-DGB

Een carnavaleske avond met vele buutreedners en artiesten, zowel landelijk al lokaal bekend vonden hun weg naar dit evenement.

De zittingen waren voorgaande jaren in no time uitverkocht. Een scala aan buutreedners zoals Andrew Helder, Jo Schoofs, Rien Bekkers en Rob van Elst treden op. Artiesten en carnavalsschlagergroepen als o.a. ’t Zeivertröpke, Alt van Huus, De Prinsensenaat, De Restantjes en Alfred Arts. Als speciale act komt showballet Poertwa uit Eersel een optreden verzorgen.

Prins Ummenie den 57ste Hans Kersten van CV De Feestneus en Prinses Ida van Net Aecht zullen aanwezig zijn. Het belooft wederom een ouderwets gezellige en bonte avond te worden. Zoals voorgaande jaren ligt de presentatie in handen van Bas Wegh. Voor de muzikale omlijsting zorgt het feestorkest Oajum Zat. Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar aan de receptie van De Mallemolen. Aanvang 20.11 uur – zaal geopend vanaf 19.15 uur.

Voor meer informatie bezoekt u de website: www.mallemolengroesbeek.nl

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 14 januari, 2017 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Pronkzitting Groesbeek 2017

Reageren is niet toegestaan.