Gitaarbeurs Groesbeek 2017

GROESBEEK – Op zondag 12 februari 2017 is er weer een gitaarbeurs in Groesbeek.


Joanna Weston.

Standhouders uit binnen- en buitenland

Tijdens de Gitaarbeurs Groesbeek zal er veel nieuws te zien zijn op gitaargebied. De meer dan 30 standhouders uit Nederland, Duitsland en Frankrijk brengen zowel nieuwe gitaren en versterkers mee als ook veel onderdelen en vintage gitaren. Er is een groeiend aantal gitaarbouwers die instrumenten bouwen van zeer hoge kwaliteit en vaak modellen maken die erg origineel zijn.

Boeiend programma

Veel bezoekers komen naar de gitaarbeurs om zich op de hoogte te stellen van wat er op gitaargebied gebeurt en om de “feel” en klank van een gitaar ter plaatse te kunnen ervaren. De Groesbeekse gitaarbeurs staat bekend om zijn boeiende programma van optredens, clinics en demonstraties en ook dit jaar valt er weer te genieten van oa. Joanna Weston, The Mule Stompers en Luke V. Martin. Voor diegenen die in de techniek zijn geïnteresseerd is er een clinic over gitaarbouw en de houtsoorten die daarin worden gebruikt.

Info

Wat : Gitaarbeurs Groesbeek
Wanneer : Zondag 12 februari 2017
Waar : Cultureel Centrum de Mallemolen, Kloosterstraat 11, Groesbeek
Tijd : 10:00 – 17:00 uur
Entree : 4,- euro (tot 13 jaar gratis)
Website : www.gitaarbeurs.nl

De organisatie, zoals altijd in handen van gitaarvereniging VVG en Cultureel Centrum de Mallemolen, doet haar best er weer een geslaagde dag van te maken en hoopt dat er veel gitaarliefhebbers de weg naar Groesbeek zullen weten te vinden.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 16 januari, 2017 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Gitaarbeurs Groesbeek 2017

Reageren is niet toegestaan.