Activiteiten in “Op de Heuvel” voor en door bewoners

GROESBEEK – Na het buurtonderzoek ‘Prik op de Heuvel’ en verschillende pogingen om mensen toe te leiden naar Inloop en Ontmoeting op woensdag in het Voorzieningenhart Op de Heuvel, gaat het nu echt de goede kant op.

Kerststukjes

Woensdag 14 december zat het foyer van het Voorzieningenhart ineens vol met bijna 20 bezoekers die een gratis kerststukje kwamen maken. Dit was mogelijk gemaakt door de inzet van de fietsers die de Giroesbeek hebben gefietst. Zij hebben een mooi bedrag opgehaald voor Inloop en Ontmoeting in gemeente Berg en Dal. Tijdens de kerststukjes maken gaven een aantal bewoners aan graag mee te denken over activiteiten en deze mee te organiseren.

Wekelijks activiteiten

Ook sloten nog 2 bewoners aan, die met het Voorzieningenhart in aanraking kwamen door ‘Prik op de Heuvel’, om mee te denken. Vanaf woensdag 18 januari zijn er elke week van 11.00 uur – 14:00 uur activiteiten georganiseerd door vrijwilligers, ondersteund door een professional van Forte Welzijn. Via flyers (online en offline) kunt u zich op de hoogte houden van de activiteiten.

Wanneer: Elke woensdag 11.00-14.00
Waar: Voorzieningenhart Op de Heuvel, Ericastraat 39

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 17 januari, 2017 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Activiteiten in “Op de Heuvel” voor en door bewoners

Reageren is niet toegestaan.