Harrie Derks, Frans Derks en Eric Meijers in “Dorpsplein”

GROESBEEK – Zondag 22 januari zijn Harrie Derks (voorzitter Achilles ’29), Frans Derks en Eric Meijers (beiden technische staf) te gast in het praatprogramma van Omroep Berg en Dal, het Dorpsplein.

logo Achilles'29 (transparant)

Presentator John Peters heeft het trio bereid gevonden om over Achilles ’29 te praten.

Bekend is dat het Jupiler-team niet best presteert, maar dat is niet alleen datgene wat op tafel komt. De plaats van Achilles ’29 in Groesbeek, de belangen van de vereniging, de structuur van de vereniging en de toekomst zullen zeker aan bod komen. En zijn de voorbereidingen van het 90-jarig bestaan (2019) al gaande?

Luister zondag van 13.00 uur tot 14.00 uur en eventueel vier weken daarna via uitzending gemist van de omroep.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 19 januari, 2017 door Redactie DeGroesbeek with 13 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering

Slager keurt zij eigen vlees!

boersteeg

zou men ook vragen mogen insturen, lijkt mij een goed iets en kan voor opheldering schaffen.

Theo

Hadden ze net zo goed Thijs er bij kunnen zetten.Blijft toch in de fam Derks kringen.

Jose

Komt allemaal goed gaan ze vertellen denk ik. Wij zien t toch verkeerd.

Toontje

Dat wordt een goed beluisterde aflevering…

Columbus

Bereid gevonden? De wedstrijd Barcelona – Telstar is lastiger te voorspellen dan de invulling van deze georganiseerde persconferentie. Doe nou gewoon je ding waarvan jullie denken dat het goed is en blijf weg van aandacht. Door steeds de media op te zoeken en onzin uit te kramen maak je alles alleen maar erger.

john

De dag na weer een nederlaag….

De muppet show

duiveltje

Ik doe een voorspelling:
De heren zullen alleen maar “voor uit willen kijken”….
Eens kijken of de presentator het lef heeft een antwoordt bij de heren te krijgen, waarom er bij het uit de selectie zetten van Thijs Hendriks zo onfatsoenlijk te werk is gegaan. En dan niet akkoord gaan met een inhoudelijke antwoord, de redenen die ze zullen aandragen, maar de vraag stellen: waarom….? na 12 jaar op deze manier? (op oudjaarsavond een telefoontje)
Dit is iets wat bij veel leden van Achilles’29 heel erg gevoelig ligt.

groesbeker

snap niet dat hier nog aandacht voor is, het zijn kapiteins van een stuurloos schip met een zeer beperkte visie. vandaag staat in de krant dat meijers kansen ziet tegen NAC, kan iemand die clown tegen zichzelf in bescherming nemen. Als ze kansloos verliezen van Dordrecht en ook van Sittard niet wint dan moet je niet raar praten over NAC. je hebt altijd kans maar wees realistisch en praat niet zo raar

Wat een kwats een goed nieuws show. Belachelijk

Columbus

Had je iets anders verwacht grb? Beter gewoon niet naar luisteren, allemaal onzin en gebakken lucht zoals op, aan en in alle andere media. Maak je niet druk, niemand (op ca. 25 na) neemt dat serieus.

Columbus
Ondanks het uitdrukkelijke verzoek aan mijn directe omgeving om me vooral niet lastig te vallen met citaten of fragmenten uit de uitzending, kon men het toch niet laten iets te sturen. En gelukkig maar! Smakelijk gelachen: overal onderaan staan (zo goed als) en dan op de radio vertellen dat elk onderdeel het uitstekend doet. Met een beetje geluk verzorgen ze de oudejaarsconference dit jaar! En dan heb ik het puur over voetbal- en clubzaken, want in 1 ding heeft de voorzitter wel gelijk: laat privézaken erbuiten als je hier iets wil melden en richt het tot zuiver voetbal- dan wel… Lees meer »
wpDiscuz