Babyconcert van Niki Jacobs in Cardo

GROESBEEK – Speciaal voor de allerkleinsten en hun ouders verzamelde Niki Jacobs de mooiste wiegeliedjes, slaapliedjes en kinderliedjes uit alle windstreken.


Niki Jacobs. Foto: Anne van Zantwijk.

Vanuit de intieme, veilige setting van een prachtige bedoeïenentent neemt ze ons mee op reis, naar verre oorden en exotische bestemmingen.

Want ook op de meest afgelegen plekken zingen moeders en vaders hun kinderen zachtjes wiegend mooie liedjes toe, recht het hart in. Niki’s babyconcert is het beste instrument om de allerkleinsten liefde mee in te blazen. Ook al kan je baby je nog niet verstaan, op een dieper niveau wordt alles al lang begrepen.

Niki Jacobs zingt en speelt gitaar en wordt begeleid door Pieter Jan Cramer op accordeon. Geschikt voor baby’s van 5 tot 14 maanden. Er zijn drie concerten: om 10.00, 11.00 en 12.00 uur. Duur: 30 minuten. Er is per concert in de tent op het podium ruimte voor 20 baby’s met elk één begeleider. De rest van de familie is toeschouwer en zit in de zaal.

Info

Wie: Niki Jacobs – Uit alle windstreken
Waar: Pluryn, Cardo Theater op het terrein van Werkenrode Nijmeegsebaan 9, 6561 KE Groesbeek
Wanneer: Zondag 12 februari 2017
Drie voorstellingen; Aanvang: 10.00 uur, 11.00 uur of 12.00 uur
Kaarten : Familieticket € 19,50 (baby + verzorger op podium, 1 volwassene + 2 kinderen <12 in zaal) Extra zaalticket € 10,00 Voorstelling: Babyconcert (5 – 14 maanden) Meer info en kaartverkoop op www.cardo.nl.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichten

  • Geen gerelateerde berichten


Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 24 januari, 2017 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Babyconcert van Niki Jacobs in Cardo

Reageren is niet toegestaan.