Omleiding op de Hoflaan in Groesbeek

GROESBEEK – De gemeente Berg en Dal gaat de Hoflaan van de kruising Dorpsstraat tot aan de Mariendaalseweg herinrichten.

De riolering, het asfalt en het voetpad zijn toe aan vernieuwing. Deze week starten de werkzaamheden. De omleiding wordt via borden aangegeven.

De officiƫle werkzaamheden zijn vandaag (maandag 30 januari) gestart. Vorige week heeft er eerst nog archeologisch onderzoek plaatsgehad. Als alles volgens planning verloopt zijn de werkzaamheden klaar op 13 mei. Dit is uiteraard wel afhankelijk van het weer (vrieskou).

Op www.remmitsgww.nl vindt u meer informatie over de werkzaamheden. Heeft u opmerkingen en/of verbeterpunten? Neem dan contact op met de aannemer. Mail naar [email protected] of bel 024-6412443.

Bron: Gemeente Berg en Dal


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 30 januari, 2017 door Redactie DeGroesbeek with 3 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Viwa media

door het slechte wegdek is er vannacht bestuurster van een scooter onderuit gegaan voor van benthum persoon is met onbekende letsel meegenomen met de ambulance het is levensgevaarlijk om daar met scooter te rijden ivm gefreest wegdek

Bassie

Gevreesd wegdek dus

Jean-Paul

Hoe weet jij dat deze vrouw onderuit is gegaan door het slechte wegdek? Heeft de politie of de ambulance broeders jou dat verteld. Er zijn zoveel andere mogelijkheden waardoor iemand onderuit kan gaan met een scooter. Het heeft rond dat tijdstip ook gevroren. Jij neemt maar even aan dat het door de staat van de weg komt maar zeker is dat niet. Neemt niet weg dat ik hoop dat de gewonde persoon er weer helemaal bovenop komt.

wpDiscuz