Chris Dijkhuis in “Dorpsplein”

GROESBEEK – Zondag 29 januari is Chris Dijkhuis te gast in het praatprogramma van omroep Berg en Dal, het Dorpsplein. Hij neemt in februari afscheid van de omroep, voor zijn gevoel van omroep Groesbeek, die volgende maand 25 jaar zou hebben bestaan.

Het allereerste programma van omroep Groesbeek was half februari 1992: het sportprogramma Elftaal, gepresenteerd door Dijkhuis. Later is hij ook presentator geworden van klassieke muziekprogramma’s op zondagochtend. John Peters praat uitgebreid met hem over zijn omroepwerk en –verleden, maar ook zal hij duidelijk aangeven waarom hij ermee stopt.

Een te verwachten openhartig gesprek dat te beluisteren is van 13.00 uur tot 14.00 uur en daarna vier weken lang bij uitzending gemist bij de omroep. Zondag 5 februari is Dianne Weersink, directeur-bestuurder (nog..) van de Openbare Bibliotheek Zuid Gelderland (waar Groesbeek sinds 1 januari onder valt), te gast.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 27 januari, 2017 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Chris Dijkhuis in “Dorpsplein”

Reageren is niet toegestaan.