Start Klimaatstraatfeest en ontvang duurzame cadeaus

GROESBEEK – Het Klimaatstraatfeest is de grootste én gezelligste energiebesparingswedstrijd van Nederland. Bespaar met zo veel mogelijk mensen energie en maak kans op een straatfeest ter waarde van € 5.000,-.

Uitdeelpakket en bonuspunten

Schrijf u voor 10 februari in met minimaal drie nieuwe deelnemers en ontvang een uitdeelpakket met duurzame cadeaus. In het pakket zitten drie pakketten isolerende raamfolie, drie Tony Chocolonely chocoladerepen en drie zakjes duurzame bloembollen. Omdat de ge gemeente Berg en Dal partner is van het Klimaatstraatfeest. start u ook nog met 1.000 bonuspunten.

Hoe werkt het?

U kunt zich inschrijven met buren, maar ook met uw sportclub, vereniging, familie of andere groep mensen. Als u zich aanmeldt op www.klimaatstraatfeest.nl krijgt u toegang tot de website. Hier staan meer dan honderd energiebesparende acties die u kunt uitvoeren. Van het indraaien van een LED lamp en het plakken van een tochtstrip tot het opvragen van een offerte voor isolatiemaatregelen of het plaatsen van zonnepanelen. De groep die tot en met 31 maart de meeste punten heeft gescoord wint een feest ter waarde van € 5.000,-. Het Klimaatstraatfeest loopt tot en met 31 maart 2017.

Wat kunt u winnen?

Er zijn twee competities naast elkaar: de burencompetitie en de groepencompetitie. De eerste prijs van beide (landelijke) wedstrijden is een straatfeest ter waarde van € 5.000,-. De tweede prijs een straatfeest ter waarde van € 2.000,- en de derde prijs is een straatfeest ter waarde van € 1.000. Op zaterdag 15 april 2017 worden de winnaars op feestelijke wijze bekend gemaakt.

Berg en Dal

In de gemeente Berg en Dal zijn er 16 deelnemers, waarvan 15 op de Nassaulaan in Berg en Dal. Die straat staat inmiddels 11e in de landelijke top 100! De 16e deelnemer komt uit Beek-Berg en Dal en woont aan de Koningsholster.

Bron: Gemeente Berg en Dal


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 31 januari, 2017 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Start Klimaatstraatfeest en ontvang duurzame cadeaus

Reageren is niet toegestaan.