11 februari: Repaircafé Groesbeek

GROESBEEK – Op zaterdag 11 februari van 13.00-16.00 uur is er weer een Repaircafé in Inloop Op de Paap, Op de Paap 1, Groesbeek (zoals elke 2e zaterdag in de maand).

RepairCafe_Groesbeek-DGB

Het laatste Repaircafé in januari was drukbezocht, vooral veel elektrische apparaten werden ter reparatie aangeboden. We hopen voor het komende Repaircafé ook weer op een grote opkomst.

Wat is het?

In het Repaircafé staan onze vrijwilligers voor u klaar. U kunt er terecht voor uw reparaties aan huishoudelijke apparaten, computers en fietsen, maar ook voor verstelwerk e.d. Bij huishoudelijke apparaten kunt u denken aan koffiezetapparaten (Senseo!), stofzuigers, strijkijzers etc., maar ook aan (oudere) audioapparaten zoals casettedecks en platenspelers.

Computers

Ook zijn er vrijwilligers met verstand van computers. U kunt bij hen terecht met vragen over de werking van uw smartphone, tablet of laptop. Bij een ‘ouderwetse’ desktop is het mogelijk om onderdelen te vervangen of bij te plaatsen, zoals een harde schijf of een videokaart. Wij adviseren u graag en zo mogelijk voeren wij dit ook voor u uit.

Verstelwerk

Daarnaast zijn er vrijwilligsters die achter de naaimachine voor u klaar zitten om verstelwerk te doen. De reparaties worden kosteloos uitgevoerd, met natuurlijk wel een gepaste vergoeding voor de onderdelen. Maar ook zonder kapot apparaat bent u welkom om binnen te lopen en gewoon eens te komen kijken en een kopje koffie te drinken.

Voor meer informatie: Metty Kainama, tel. 06-10474589. Dit telefoonnummer kunt u ook gebruiken om aan te geven, dat u een vervoersprobleem hebt. Repaircafé Groesbeek zorgt dat u wordt opgehaald en thuisgebracht.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 2 februari, 2017 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on 11 februari: Repaircafé Groesbeek

Reageren is niet toegestaan.