Mallemolen: meezingavond en 55+ dansmiddag

GROESBEEK – De komende twee weken zijn er twee activiteiten in De Mallemolen.

Meezingavond en liederentafel

Dinsdag 7 februari organiseert De Mallemolen weer een meezingavond/liederentafel. Onder leiding van Hemmie Hermsen komen Nederlandse, Duitse en Groesbeekse liederen voorbij. Meezingen in een ongedwongen sfeer. Leden van div. koren zijn ook weer aanwezig. Tussendoor worden gratis hapjes geserveerd. Aanvang 20.00 uur tot 22.00 uur. Iedereen is van harte uitgenodigd en de toegang is gratis. Meer informatie vindt je op onze website: www.mallemolengroesbeek.nl.

55+ dansmiddag

Woensdag 15 februari organiseert De Mallemolen een 55+ dansmiddag in de theaterzaal. De Groesbeekse DJ Jo van Doorn zal voor de muzikale omlijsting zorgen. Hij draait lekkere dansmuziek afgewisseld met een stukje live entertainment. De theaterzaal is voorzien van een ruimte dansvloer en zitplaatsen. Iedereen is van harte uitgenodigd en de toegang is gratis. Aanvang 14.00 uur tot 17.00 uur. Heeft u zin in een leuke dansmiddag dan zien wij u graag! Meer informatie vindt je op onze website: www.mallemolengroesbeek.nl.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 5 februari, 2017 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Mallemolen: meezingavond en 55+ dansmiddag

Reageren is niet toegestaan.