Gruusbèks carnaval! Hij is er weer: ’t Sökske 2017

GROESBEEK – Na een geslaagd Schlagerweekend in Groesbeek kan iedereen zich gaan opmaken voor het carnaval.

Daar mag ‘t Sökske natuurlijk niet bij ontbreken.

Editie 2017

Ook dit jaar staat ‘t Sökske weer boordevol met leuke en verrassende verhalen: een prima voorbereiding op het carnaval in Groesbeek. De redactie is wederom trots op het eindresultaat: zij bedanken iedereen van harte die een steentje heeft bijgedragen aan deze editie. ‘t Sökske 2017 zal deze week in Groesbeek verspreid worden bij deze uitgave van Hét Gemeentenieuws.

Stickers (NEE-NEE & NEE-JA)

Dit betekent wel dat huishoudens met een NEE-NEE & NEE-JA sticker op de brievenbus ‘t Sökske niet automatisch ontvangen. Een aantal exemplaren ligt daarom vanaf donderdag 9 februari a.s. klaar bij Gera Sportprijzen, Reestraat 13 en bij DHD Drukkerij, Kloosterstraat 41. Er geldt 1 exemplaar per persoon en op = op.

Niet ontvangen?

Mocht u onverhoopt geen Sökske ontvangen hebben en géén NEE-NEE of NEE-JA sticker op de brievenbus geplakt hebben, stuurt u dan deze week een mailtje met uw naam en adresgegevens naar [email protected].

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 7 februari, 2017 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Gruusbèks carnaval! Hij is er weer: ’t Sökske 2017

Reageren is niet toegestaan.