Koffie met… Alphons Taks

GROESBEEK – Op maandag 13 februari is er weer de maandelijkse editie van “Koffie met…”. We beginnen om 14:00 uur en stoppen om 15:30 uur.

Deze keer zal een deskundige ingaan op verschillende vormen van dementie. We staan stil bij hoe je daar als mantelzorger mee om kunt gaan. Dit doen we aan de hand van twee korte filmpjes die vertoond gaan worden. De deskundige is Alphons Tax en hij heeft veel ervaring als begeleider bij dementie.

“Koffie met…” vindt plaats in cultureel centrum De Mallemolen, Kloosterstraat 11 te Groesbeek. Het is één van de activiteiten van Mantelzorg Berg en Dal. Het is bedoeld voor mensen die langdurig voor een ander zorgen (mantelzorgers) uit de hele gemeente Berg en Dal.

Heeft u vragen? Laat het ons weten: 06-13 85 9106 (mantelzorgtelefoon) of [email protected] of bel op werkdagen tot 13:00 uur naar Forte Welzijn 085–04060 66.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 10 februari, 2017 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Koffie met… Alphons Taks

Reageren is niet toegestaan.