Vandaag: Voyerfeest 2017 bij Groesbeekse Boys

GROESBEEK-BREEDEWEG – Aanstaande vrijdag, 10 februari, organiseert voetbalvereniging Groesbeekse Boys haar jaarlijkse carnavalsavond. Dit jaar is het “Voyerfeest” er voor de 18 de keer.

Het zal, de eerste vrijdag na het Groesbeekse Schlagerfestival, een gezellige carnavalsavond voor leden, supporters en overige carnavalsvierders worden.

Ook dit jaar komen er weer veel carnavalsverenigingen naar sportpak Breedeweg om hun nieuwste carnavalsschlager live ten gehore te brengen. Dweilorkest Drek pak Ow en discotheek MuziekExpress zullen de artiesten muzikaal begeleiden. De raad van 11 met Prins of Prinses Voyer d’n 18 e zal gevormd worden door leden van Groesbeekse Boys. Voor de mooist verklede carnavalisten zijn er leuke prijzen te winnen.

Het Voyerfeest begint om 20.11 uur. De avond is toegankelijk voor iedereen, de entree is gratis. Meer informatie over het Voyerfeest is te vinden op www.groesbeekseboys.nl.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 9 februari, 2017 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Vandaag: Voyerfeest 2017 bij Groesbeekse Boys

Reageren is niet toegestaan.