WK Knoesten 2017 in De Comm

GROESBEEK – Het WK Knoesten 2017 gaat van start op zondag 5 maart in Cafe Bar De Comm te Groesbeek.

Theo Jochoms gaat zijn fel begeerde titel; wereldkampioen Knoesten 2016, met hand en tand verdedigen, zo heeft hij de organisatie laten weten.

Kaarten

Ook de “wisselknoest” wil hij wederom een jaar lang op zijn schoorsteenmantel hebben staan. Knoesten is een heel oud kaartspel dat (voor zover bekend) alleen nog maar in Groesbeek werd gespeeld. “Volgens mien kan dr niemand mer Knoeste”, een opmerking geplaatst door een echte Groesbeker die misschien toch niet helemaal terecht was, want was dat ook zo?

Spelregels en workshop

Vanuit die vraag staat inmiddels het 3e (officieuze) WK Knoesten op de rol, en ook deze keer gaat het weer spannend worden. Op de website van De Comm kunt u ook de spelregels van het “Knoeste” zelf vinden. Men gaat uit van 4 spelers per tafel. U kunt niet (meer) knoesten? Of even opfrissen? Geen probleem! Op de zaterdag voor het toernooi (4 maart 2017) is er een workshop “Knoeste”. Het spel is makkelijk te leren, maar pas op; het spel zit meer in dan u denkt. Aanvang workshop is 21:00 uur, ook niet-deelnemers zijn welComm.

Meedoen?

Je kunt je inschrijven via www.decomm.eu/knoeste en ook daar staan de spelregels, en wie weet word jij de nieuwe Wereldkampioen Knoesten 2017

Dag van het toernooi

Het cafe is op 5 maart geopend vanaf 10:30 uur en de deelnemers moeten om 11:30 uur aanwezig zijn. LET OP: Op tijd aanwezig zijn, anders krijg je al meteen bij aanvang een “Knoest”. Start van het toernooi is om 12:30 uur, het einde ongeveer om 17:00 uur. Cafe Bar De Comm is gevestigd aan de Dorpsstraat 12 te Groesbeek, en ook toeschouwers en fans zijn welComm om hun favoriet aan te moedigen.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 11 februari, 2017 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on WK Knoesten 2017 in De Comm

Reageren is niet toegestaan.