[Foto’s] Sneeuwval Groesbeek: 12 centimeter

GROESBEEK – In Groesbeek en de regio is er zaterdag zowel in de ochtend als in de avond veel sneeuw gevallen.


Foto en rechten: DeGroesbeek.nl.

Afsluiting

Van de sneeuw die in de ochtend is gevallen was ‘s middags al niet veel over. De sneeuwliefhebbers hoefden echter niet lang te treuren, want rond 18:30 uur viel er een nieuw pak sneeuw. Er lag uiteindelijk 12 centimeter sneeuw. Dat zorgde ook voor de nodige problemen op de weg. 112Groesbeek.nl meldde dat de Zevenheuvelenweg tot zondagochtend was afgesloten.

Sneeuw in Groesbeek

Het is alweer een tijd geleden dat er in Groesbeek een pak sneeuw lag. In december 2012 viel er 18 centimeter sneeuw en twee maanden later 12. Eind 2014 was er voor het laatst sneeuw van betekenis: een sneeuwdek van 9 cm.

Tot en met zondagmiddag 12:00 uur uur geldt voor de provincie Gelderland code geel. Na dit weekend zal er even geen sneeuw meer te zien zijn. De temperaturen lopen op tot 11 graden.

Ook sneeuwfoto’s die u wilt delen? Mail dan naar [email protected]


Foto’s/rechten: DeGroesbeek.nl.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 11 februari, 2017 door Redactie DeGroesbeek with 3 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Sjaak Weijers

wat een kolder weer een afgesloten zevenheuvelenweg. laat ze maar goed sneeuw ruimen dat moet toch niet zo moeilijk zijn maar voor van Kesteren schijnbaar wel, 2 jaar terug zevenheuvelenweg ook al dicht in de winter.

Boer uit Ketelstraat

Hoi Sjaak als je het zo goed weet waarom ben je dan niet gaan helpen???

Sjaanwilslaan

Poeh poeh het is wat Sjaak. Twee jaar geleden de zevenheuvelenweg ook al dicht in de winter… Als we dat maar overleven met zijn alle.

wpDiscuz