[Foto’s] Sneeuw? Tennistoernooi gaat gewoon door

GROESBEEK – Een pak sneeuw van meer dan 10 centimeter heeft deelnemers van het 3e Open Dubbel tennistoernooi bij Tennisvereniging Groesbeek er niet van weerhouden om gewoon te tennissen.


Een aardig laagje sneeuw op de tennisbanen. Vrijwilligers hebben er voor gezorgd dat het toernooi gewoon door is gegaan.

Daar was natuurlijk wel wat hulp voor nodig. Enthousiaste vrijwilligers zijn zowel zaterdag als zondag bezig geweest de banen sneeuwvrij te maken.

Verrast

Afgelopen weekend was het even schrikken voor de organisatie van het toernooi. Alle 7 banen in Groesbeek lagen verstopt onder een dikke laag sneeuw. Met een groep vrijwilligers is er zaterdagochtend keihard gewerkt om de sneeuw aan de kant te schuiven, zodat de wedstrijden gewoon door konden gaan. De deelnemers waren allen blij verrast dat het gewoon door kon gaan.

Zondag weer sneeuw

Op zondagochtend was het weer het raak. Ruim 10 cm sneeuw op 7 tennisbanen. Gelukkig waren er ook toen weer flink wat enthousiaste mensen aanwezig om de banen sneeuwvrij te maken. Het grootste probleem was: waar laat je al die sneeuw? Dit is creatief opgelost: Tennisvereniging Groesbeek heeft zijn eigen muur! Een sneeuwmuur.

Volgend weekend zijn de finales. U bent van harte welkom om een kijkje te nemen.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 13 februari, 2017 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on [Foto’s] Sneeuw? Tennistoernooi gaat gewoon door

Reageren is niet toegestaan.