Ouderen uitgenodigd voor 80*10*60

GROESBEEK – Kinderen van basisschool Op de Heuvel in Groesbeek nodigen ouderen uit om mee te doen met het project Factor 80*10*60.

Het project was vorig jaar een groot succes. Dit jaar gaan jong en oud samen een nest bouwen en meer… Inwoners vanaf 60 jaar kunnen kosteloos deelnemen door zich uiterlijk 8 maart aan te melden. Er is nog plek.

Nest

Op vijf woensdagochtenden vanaf 22 maart kunnen senioren uit Groesbeek en kinderen van basisschool Op de Heuvel weer samen creatief aan de slag, in het project Factor 80*10*60. Dit jaar is het thema ‘Nest’. Een nest voor een dier is als een huis voor een mens. Onder begeleiding van kunstenaar Andreas Hetfeld wordt met elkaar gebouwd zoals vogels een nest bouwen. Jong en oud gaan ook verschillen en overeenkomsten ontdekken in hoe zij zelf wonen en leven en hoe dieren dit doen. Op 10 mei volgt een feestelijke eindpresentatie in Voorzieningenhart Op de Heuvel in Groesbeek.

Uitnodiging van de kinderen

Voor de kinderen en ouderen is het project Factor 80*10*60 een beleving om samen te doen en ontdekken. Vorig jaar spatte het plezier er vanaf. De kinderen van 10 en 11 jaar willen heel graag samen aan de slag met de ouderen uit Groesbeek. Daarom maakten zij samen met kunstenaar Andreas Hetfeld uitnodigingen. Op een van de uitnodigingen schreven zij: ‘Hallo mensen! Ben je gek op knutselen? Kom dan met ons mee een nest bouwen. Met een kunstenaar die ervaren is met nesten. Wil je mee helpen laat het dan weten voor 8 maart. Alvast bedankt en we hopen dat je komt!”

Opgave en informatie

Voor opgave en informatie kan gebeld worden met Forte Welzijn via 085 040 60 66 of [email protected]. Ook senioren die als vrijwilliger willen helpen zijn welkom. Belangstellenden wordt gevraagd om te reageren voor woensdag 8 maart.

Samenwerking

Factor 80*10*60 in Groesbeek is een samenwerking tussen Cultuurmij Oost, Forte Welzijn en basisschool Op de Heuvel. Voor meer informatie zie www.cultuurmijoost.nl/projecten/factor-801060.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 15 februari, 2017 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Ouderen uitgenodigd voor 80*10*60

Reageren is niet toegestaan.