Energievisie Berg en Dal ligt ter inzage

GEMEENTE BERG EN DAL – De gemeenteraad heeft 2 februari de concept Energievisie 2017-2020 van de gemeente Berg en Dal vastgesteld.


Foto en rechten: Bas Stoffelsen/ElaadNL.

De gemeente hoort graag wat u van de Energievisie vindt. En zij hoort ook graag welke ideeën u heeft om samen onze gemeente klimaatneutraal te maken. Klimaatneutraal betekent dat je niet bijdraagt aan klimaatverandering, dat er geen effect is op het klimaat.

Samen worden we klimaatneutraal

Klimaatneutraal worden kunnen we niet alleen, daar hebben we de bewoners, bedrijven en instellingen voor nodig. Samen moeten we gaan besparen en verduurzamen. Uitvoering van de Energievisie wordt alleen een succes als bedrijven, maatschappelijke organisaties en inwoners in de verschillende woonkernen enthousiast worden. Als zij mogelijkheden voor projecten zien en die projecten gaan realiseren, voor en door elkaar.

Heeft u een goed idee?

Heeft u een goed idee hoe we ervoor kunnen zorgen dat onze gemeente in 2050 klimaatneutraal is? Laat het de gemeente weten. De gemeente wil helpen. Niet als financier of investeerder, maar door een omgeving te bieden waarin ideeën voor projecten en samenwerking kunnen ontstaan. In de Energievisie Berg en Dal staan al verschillende ideeën. Laat u inspireren door de Energievisie en laat uw ideeën weten.

De Energievisie ligt ter inzage van 14 februari tot 28 maart 2017.

Concept Energievisie gem. Berg en Dal 2017-2020.

Bron: Gemeente Berg en Dal


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 15 februari, 2017 door Redactie DeGroesbeek with 2 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Jeroen

Er heeft zeker iemand in het gemeente huis aandelen bij royal haskoning? Lekker veel geld betalen voor een onderzoekje wat een middelbare scholier nog beter kan?

Sinds wanneer is bio-ethanol duurzaam en waar wil je jaarlijks 2 windmolens van 1,5mw plaatsen. Laat staan van de 8ha per jaar veranderen in energie velden, zal de welstandscommissie leuk vinden of hebben zei toevallig de royal haskoning aandelen?

splinter

Jeroen die komen waar nu het gemeentehuis staat daar heb je toch niks aan .

wpDiscuz