Wolfsberg: Legends of Rock Festival & Koningsfeest 2017

GROESBEEK – Rondom Koningsdag worden er bij De Wolfsberg twee activiteiten georganiseerd: het Koningsfeest op donderdag 27 april 2017 en de vierde editie van het Legends of Rock Festival op zaterdag 29 april 2017.

Hiep hiep hoera! De TIENDE editie van het feest op Koningsdag staat voor de deur. En dit jubileumjaar valt precies gelijk met de dag waarop onze koning 50 kaarsjes mag uitblazen. Dubbel feest!

Donderdag 27 april 2017 vanaf 15:00 uur: De Wolfsberg Koningsfeest 2017

Martijn Fischer
Heel Nederland heeft hem omarmt als Hazes. Hij speelde jarenlang in de Joop van den Ende’s musical ‘Hij Gelooft in Mij’ naast Chantal Janzen en Hadewych Minis, nam de rol van Hazes op zich in de film ‘Bloed, Zweet en Tranen’ en zingt vrijwel jaarlijks in een vol Ziggo Dome tijdens ‘Holland zingt Hazes.’ Martijn Fischer kruipt in de huid van André Hazes zoals maar weinigen dat kunnen.

Inmiddels is hij een veelgevraagd artiest en verkoopt hij de ene na de andere zaal uit. Martijn zong in 2013 zelfs voor het koningspaar tijdens de kroning op het Museumplein in Amsterdam. Op Koningsdag 2017 zingt hij, ondersteund door een geweldige band en achtergrondzangeressen, nogmaals de beste hits van Nederlands grootste zanger. Gewoon in de tuin van De Wolfsberg. Wij kunnen niet wachten!

The Dirty Daddies
De zeven mannen van The Dirty Daddies hebben vorig jaar laten zien dat ze in weer en wind ieder festivalterrein omver blazen. Hun shows zijn gevuld met indrukwekkende mashups; van stevige rocktracks van AC/DC, Bon Jovi en Europe glijden ze door naar Mumford & Sons tot de foute hits van Wham. En hun shows zijn ieder jaar volgepakt met nieuwe hits!

The Dirty Daddies bewezen al dat ze de grootste festivals van Nederland, zoals de Zwarte Cross, Concert At Sea en Paaspop volledig inpakken, maar zetten met hun enthousiasme ook met gemak het Koningsfeest bij De Wolfsberg in lichterlaaie. Met een overdaad aan CO2, stortvloed aan confetti, verkleedpartijtjes en een te gekke vlammenshow komen ze weer deze kant op om de boel op zijn kop te zetten, jullie ook?!

Tickets voor dit evenement zijn inmiddels te koop bij De Wolfsberg, Bruna Groesbeek, The Read Shop Malden en online (klik). Kosten zijn € 15,-. Groepsticket voor 10 personen is € 100,-.
NB Groepsticket: Wanneer je online een groepsticket bestelt, meld je je als groep bij de entree. Je krijgt niet eerder toegang tot je vriendengroep compleet is.Zaterdag 29 april 2017 vanaf 16:00 uur: Legends of Rock 2017

Tribute to Pearl Jam – Pearl Jamming (NL)
Met een gezamenlijke liefde voor één van de grootste rockbands aller tijden brengt het Nederlandse Pearl Jamming energieke liveshows die we normaal alleen van Eddie Vedder en zijn mannen zelf gewend zijn. Pearl Jamming kiest er niet voor de nummers van de Pearl Jam albums precies na te spelen, maar probeert de intentie van de liedjes live over te brengen. En dat doen ze met verve. Naast de grote hits van de jaren ’90 zoals ‘Alive’, ‘Black’ en ‘Jeremy’ speelt Pearl Jamming ook vlekkeloos het nieuwe werk van de band. Plus een aantal covers van onder andere Neil Young en The Who die Pearl Jam live ten gehore bracht.

Klik hier voor een video.

Tribute to Whitesnake – Whitesnake (DE)
‘Here I go again’, ‘Is this love’ en ‘Still of the night’: stuk voor stuk hits die we op de radio dagelijks horen. Allemaal het levenswerk van de megapopulaire Britse band Whitesnake. Onder leiding van David Coverdale toert de band al bijna 40 jaar in verschillende samenstellingen over de wereld. Tributeband Whiteshake creëert dezelfde energie en sound op het podium als de originele band. De 6-mans formatie uit Duitsland neemt je mee door de jarenlange geschiedenis van Whitesnake met de ballads en rockklassiekers die je live wilt horen. Krachtige drums, sterke gitaarsolo’s, ritmische toetsen en een stem die recht doet aan Coverdale’s sound. Deze band kreeg zelfs complimenten van de originele leden: “You guys sound amazing and your singer is really impressive” (Michael Devin, bassist).

Klik hier voor een video.

Tribute to Metallica – Scream Inc (UA (Oekraïne))
De video’s van Scream Inc zijn goed voor meer dan honderdduizenden views op Youtube. Metallica fans over de hele wereld roemen de sound van deze tributeband. Het is bovendien de allereerste keer dat de mannen in Nederland zijn. Een hele eer. De vier muzikanten hebben ieder jarenlang ervaring met het spelen van de Metallica songs en dat is te horen. In Rusland en Oekraïne treden ze zelfs regelmatig op met een compleet symfonisch orkest. De virtuoze muziek van Metallica is in goede handen bij deze heren. Het repertoire met hits als ‘Nothing else matters’, ‘Enter Sandman’ en ‘The Unforgiven’ wordt tot in perfectie nagespeeld. Dit moet je live horen!

Klik hier voor een video.

Tickets voor dit evenement zijn inmiddels te koop bij De Wolfsberg, Bruna Groesbeek, The Read Shop Malden en online (klik). Early birds betalen € 14,-. Regulier tarief is € 19,- en aan de kassa € 22,-.Meer info op www.tributeparty.nl.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, , , , , , , , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 19 februari, 2017 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Wolfsberg: Legends of Rock Festival & Koningsfeest 2017

Reageren is niet toegestaan.