Gezellige carnavalsochtenden in ’t Trefpunt de Meent

GROESBEEK – Voor alweer bijna de twintigste keer hebben de gasten van ’t Trefpunt De Meent genoten van de traditionele carnavalsochtenden.

Veel medewerking

Op maandag werden de gasten ontvangen met koffie en cake, op dinsdag was er koffie met krentenbrood. Dankzij Theo Peters (alias Theetje Bruuns) die de boel on elkaor lulde en Joop Lieffers die et geluid verzörgde, Mark van Eldijk, CV de Feestneus, de Restantjes, Da’s mar Knoei, De Senaat, CV Net Aecht, Boney H. en de Sneejbonne, ’t Zeivertröpke en de medewerking van vele vrijwilligers werd het een heel gezellig carnavalsfeest!

Dansje wagen

Er werd volop werd meegezongen, de polonaise ontbrak niet en sommigen waagden zich aan een dansje. Voor de drankjes en hapjes was gezorgd zodat niemand iets te kort kwam. Een feest om zeker volgend jaar weer te herhalen!

Het Trefpunt

Trefpunt de Meent is een inloop- en ontmoetingsplaats voor alle inwoners van Groesbeek waar dagelijks diverse activiteiten worden georganiseerd. Alles wordt uitsluitend en geheel zelfstandig gerund door een grote groep enthousiaste vrijwilligers.

Kijk voor meer informatie op www.trefpuntdemeent.nl.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 4 maart, 2017 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Gezellige carnavalsochtenden in ’t Trefpunt de Meent

Reageren is niet toegestaan.