Koffie met… Trees Lemmens

GROESBEEK – Op woensdag 15 maart is er weer de maandelijkse editie van “Koffie met…”

Deze keer zal een medewerker van de gemeente Berg en Dal ingaan op de verschillende “voorzieningen” die de gemeente Berg en Dal biedt. Waarvoor kunnen de bewoners met een zorg- of hulpvraag terecht bij de gemeente en hoe moet je dat aanpakken? Het is goed om hier ook als mantelzorger bij stil te staan, omdat de Gemeente soms kan ondersteunen om de zorg wat lichter te maken. De deskundige is Trees Lemmens en zij heeft veel ervaring op dit onderwerp.

“Koffie met…” vindt plaats in cultureel centrum De Mallemolen, Kloosterstraat 11 te Groesbeek. Het is één van de activiteiten van Mantelzorg Berg en Dal. We beginnen om 14.00 uur en stoppen om 15.30 uur.

“Koffie met…” is bedoeld voor mensen die langdurig voor een ander zorgen (mantelzorgers) uit de hele gemeente Berg en Dal. Heeft u vragen? Laat het ons weten: 06-13 85 9106 (mantelzorgtelefoon) of [email protected] of bel op werkdagen tot 13.00uur naar Forte Welzijn 085 – 040 60 66.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 11 maart, 2017 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Koffie met… Trees Lemmens

Reageren is niet toegestaan.