Vossenhol-reünie in “Dorpsplein”

GROESBEEK – Zaterdagavond 11 maart is er in Groesbeek een reünie van zesde-klassers van basisschool ’t Vossenhol van het schooljaar 1978/79.

Die school kende toen drie zesde klassen. Zij zijn inmiddels vijftigers geworden. Ook betrokken leerkrachten zijn die avond uitgenodigd. Twee of drie leerlingen van toen zijn de zondag daarna – dus 12 maart – te gast in het praatprogramma van omroep Berg en Dal, het Dorpsplein.

Presentator John Peters – toen trouwens één van de leerkrachten van de zesde klas – praat met hen over de school van toen en over wat er de afgelopen 38 jaar allemaal is gebeurd in hun leven en in de maatschappij. En zijn er velen in Groesbeek blijven wonen? Hebben zij zelf kinderen op ’t Vossenhol (gehad)? En is Groesbeek veranderd? Ook de reünie-avond zelf komt in het gesprek aan bod. Het programma is te beluisteren van 13.00 uur tot 14.00 uur en daarna nog vier weken via uitzending gemist van de omroep.

Zondag 19 maart is zanger/troubadour Gerard van Maasakkers te gast. Meer hierover volgende week.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 9 maart, 2017 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Vossenhol-reünie in “Dorpsplein”

Reageren is niet toegestaan.