Presentatie plannen herinrichting de Dries

GROESBEEK – De gemeente Berg en Dal gaat de Dries in Groesbeek opnieuw inrichten.

De riolering, het asfalt en het trottoir zijn toe aan vernieuwing. De Dries wordt vanaf de Margrietstraat tot aan de Nieuweweg een 30 km-weg. Op donderdag 23 maart is er een presentatie over de plannen in het Voorzieningenhart Op de Heuvel, Ericastraat 39 in Groesbeek. De avond duurt van 19.00 uur tot 21.00 uur.

Samen met bewoners

De gemeente heeft de plannen samen gemaakt met een aantal bewoners van de Dries. De gemeente wil graag weten wat andere bewoners van de plannen vinden. Alle aanwonenden worden via een brief uitgenodigd voor de presentatie. Tijdens de avond geeft de gemeente uitleg over de plannen en kunnen inwoners vragen stellen en ideeën aandragen. Een tekening van de plannen vindt u hieronder.

Opmerkingen opsturen

Kunt u 23 maart niet komen? Stuur dan uw ideeën of opmerkingen naar de gemeente. Dat kan via e-mailadres [email protected] of via de post:

Gemeente Berg en Dal
Afdeling Openbare ruimte
t.a.v. Pieter van Velp
Dorpsplein 1
6562 AH Groesbeek

Heeft u nog vragen?

Neemt u dan gerust contact op met Pieter van Velp. Hij is bereikbaar via telefoonnummer 14024 of via e-mail [email protected].

Klik hier voor de kaart (nieuwe situatie Dries)

Bron: Gemeente Berg en Dal


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 10 maart, 2017 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Presentatie plannen herinrichting de Dries

Reageren is niet toegestaan.