Gerard van Maasakkers in “Dorpsplein”

GROESBEEK – Gerard van Maasakkers (67) is zondag 19 maart te gast in het praatprogramma van omroep Berg en Dal, het Dorpsplein.

Deze uit Brabant (Nuenen) afkomstige liedjeszanger/troubadour is vanaf 1980 in Nederland en zeker ook in België bekend geworden om zijn prachtige – veelal Brabantse – liedteksten. Zaterdag 18 maart treedt hij met Frank Cools op in Nijmegen (LUX). Hij woont sinds de zomer van 2015 in Gent.

Presentator John Peters heeft hem gevraagd op 18 maart eerst naar de studio in Groesbeek te komen voor een opname van het Dorpspleinprogramma. Een gesprek over Gerard zelf, zijn Brabant en huidige België, zijn succesvolle liedjes en vooral ook over de simpele inhouden van zijn liedjes. De afgelopen jaren zijn z’n liedjes regelmatig te beluisteren geweest bij (toen) omroep Groesbeek.

Het programma is te beluisteren van 13.00 uur tot 14.00 uur en daarna nog vier weken via uitzending gemist van de omroep.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 15 maart, 2017 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Gerard van Maasakkers in “Dorpsplein”

Reageren is niet toegestaan.