Concert Jeroen van der Boom in Groesbeek

GROESBEEK – Jeroen van der Boom is dit jaar begonnen met de theatertour “Dit Ben Ik”. Op donderdag 30 maart is er een concert in het Cardo Theater in Groesbeek.

Van der Boom zoekt voor het eerst de intimiteit van het theater op. Bij het grote publiek is hij vooral bekend als Nederlandstalige zanger, TV presentator en maakt hij deel uit van De Toppers.

Talenten

In deze theatershow komt zijn veelzijdigheid als artiest pas echt goed tot zijn recht en wordt duidelijk dat Jeroen over nog vele andere talenten beschikt. Tijdens de theatershow wordt hij vergezeld door zijn vaste band. Het startpunt van de show is het begin van Jeroens carrière als zanger op bruiloften en partijen. De voorstelling begint op dat moment in zijn leven.

Ballads

Naast de energieke liedjes die we gewend zijn van Jeroen zal hij ook prachtige ballads zingen in deze intieme setting. Bijzonder is dat het publiek zelf kan bepalen welke liedjes zij graag willen horen. Vooraf, maar ook nog tijdens de voorstelling kunnen zij dit aan geven. Het is een heel persoonlijke show waarin hoogte- en dieptepunten de revue passeren. Van bruiloften tot en met de ArenA. “Voor mijn theatershow imiteer ik ook collega artiesten. Een gastoptreden van De Toppers kan dus niet uitblijven”.

Info

Wie: Jeroen van der Boom – Dit ben ik
Waar: Pluryn, Cardo Theater op het terrein van Werkenrode, Nijmeegsebaan 9, 6561 KE Groesbeek
Wanneer: Donderdag 30 maart 2017
Aanvang: 20:30 uur, zaal open vanaf 20:00 uur
Kaarten : € 21,50 (Klik hier voor de online kaartverkoop)
Voorstelling: Staconcert

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 20 maart, 2017 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Concert Jeroen van der Boom in Groesbeek

Reageren is niet toegestaan.