Gratis compost afhalen bij milieustraten

GEMEENTE BERG EN DAL – De gemeente en Dar willen u ook dit jaar weer bedanken voor het scheiden van uw groente-, fruit- en tuinafval (gft-afval).

Als bedankje kunt u op zaterdag 25 maart bij de milieustraat Millingen aan de Rijn en milieustraat Groesbeek gratis losse compost (geen compostzakken) afhalen. U kunt de losse compost met een aanhangwagen meenemen. Let u erop dat de lading afdekt is voor u de weg opgaat? En op = op.

Compostzakken

Wilt u liever een compostzak? Dan kunt u vanaf maandag 3 april gratis compostzakken afhalen bij de milieustraten in Berg en Dal. Per voertuig staan er maximaal twee zakken klaar en op = op.

Gooi keukenafval in uw groene bak

Wist u dat gft­afval niet alleen groente­, fruit­ en tuinafval is? Ook keukenafval zoals etensresten en theezakjes mogen bij het gft­afval. Dit keukenafval komt vaak niet in de groene bak terecht. Dat is zonde. Want hoe meer gft­afval, hoe beter! Van gft-afval kunnen we bijvoorbeeld compost maken dat u weer kunt gebruiken in uw tuin of op uw balkon

Meer informatie of vragen?

Op www.dar.nl/compost2017 vindt u meer informatie over compost. Voor vragen neemt u contact op met het klantencontactcentrum van Dar, bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.00 uur via 024-3716000 of via [email protected].

Bron: Gemeente Berg en Dal


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 22 maart, 2017 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Gratis compost afhalen bij milieustraten

Reageren is niet toegestaan.