Bibliotheek Groesbeek op zoek naar 2 vrijwilligers

GROESBEEK – De bibliotheek (vestiging Groesbeek) zoekt twee enthousiaste vrijwilligers voor de functie van gastheer/vrouw.

Als gastheer/vrouw zorg je ervoor dat de klanten zich welkom voelen, je wijst ze de weg in de bibliotheek en de online catalogus en helpt bij het gebruik van de diverse apparaten. Je ondersteunt bij het sorteren en opruimen van teruggebrachte materialen.

Werktijden zijn maandag van 14.00 uur t/m 17.00 uur of vrijdag van 14.00 uur t/m 18.00 uur (1x in de veertien dagen). Interesse? Aanmelden kan t/m 15 april bij de medewerkers in de bibliotheek of stuur een mail naar [email protected]

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 23 maart, 2017 door Redactie DeGroesbeek with 3 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Kiezer 2014

Volgens mij een prima baan die normaal betaald zou moeten worden.
Wij slaan een beetje door met het verdringen van werkzoekenden op de arbeidsmarkt en het inzetten van vrijwilligers.

R. Ommel

Geheel met Kiezer 2014 eens. Zou normaal betaald moeten worden. Zo ook op de VVV post.

de vries.

Hoe durven ze om vrijwilligers te vragen. Mogen wij het salaris van de directie weten ? Inderdaad zo ook bij de VVV. Staan daar gratis de horeca van Groesbeek te promoten. Die lachen zich rot . Ik heb lang een klein eigen bedrijfje gehad. Had het moeilijk. maar ik mocht bij de VVV nog geen foldertje neerleggen . Ik was niet toeristisch genoeg. Maar bij de Oude Molen , De Wolfsberg , Tivoli , de Wijnboeren en noem maar op lachen ze zich rot. Gratis personeel . Moet je het nog mooier.

wpDiscuz