5 april: ontbijten bij Buurtmarkt Breedeweg

GROESBEEK-BREEDEWEG – Woensdag 5 april is de mogelijkheid om onder het genot van een ontbijtje meer te horen en te ervaren over de Buurtmarkt Breedeweg en in gesprek te gaan met de mensen die er bij betrokken zijn.

Duurzaam en belangrijk voor leefbaarheid

Buurtmarkt Breedeweg is een duurzaam leerwerkbedrijf in een kleine gemeenschap, waar je terechtkunt voor de dagelijkse boodschappen, de bakkerij, een lunchroom en kookworkshops. De ontmoetingsfunctie is van groot belang voor de leefbaarheid in het dorp. Hans Nelissen (Pluryn) en psycholoog Clemens Hosman presenteren dit initiatief. Treed in de voetsporen van koningin Maxima en ga in gesprek met initiatiefnemers en deelnemers!

Voor wie interessant?

• Voor bewoners(groepen) die over een initiatief denken en/of al actief zijn.
• Voor professionals van gemeentes, corporaties, welzijn en sociale teams die in buurten, dorpen en wijken werken met bewoners.
• Voor wijk- en sociaal ondernemers.
• Voor dorpshuizen, wijkcentra, scholen, verenigingen, stichtingen en diaconieën die in verbinding (willen) staan met de bewoners van eigen buurt, dorp en wijk.

Info

Datum: woensdag 5 april
Tijd: 8.00 tot 10:30
Locatie: Bredeweg 61 6562 DC Groesbeek
Kosten: U mag achteraf bepalen hoeveel u de Buurtmarkt Bredeweg wilt doneren voor de ontbijtexcursie.

Aanmelden kan door te mailen naar [email protected]. Voor meer info zie Facebook: Event Ontbijtexcursie Buurtmarkt Breedeweg.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 23 maart, 2017 door Redactie DeGroesbeek with 1 reactie »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Kiezer 2014

Om trots op te zijn!

wpDiscuz