Laadpunten parkeergarage Groesbeek geïnstalleerd

GROESBEEK – De gemeente Berg en Dal gaat elektrisch rijden.


Een auto maakt gebruik van het nieuwe laadpunt in de Groesbeekse parkeergarage. Foto en rechten: DeGroesbeek.nl.

Om deze auto’s goed op te kunnen laden heeft Ecoleon onlangs een aantal laadoplossingen geïnstalleerd. In totaal zijn er vier laadplekken aangelegd in parkeergarage aan de Dorpsstraat in Groesbeek. Naast de laadoplossingen voor eigen gebruik zijn er ook twee openbare laadpunten geïnstalleerd.

Inwoners en bezoekers van de parkeergarage kunnen hier gebruik van maken.

Bron: Ecoleon


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 24 maart, 2017 door Redactie DeGroesbeek with 3 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering

Eindelijk, goede stap! Nu de rest van de parkeerplaatsen nog, want elektrisch rijden gaat rap!

Kiezer 2014
@ K; je hebt een punt. Klimaatveranderingen zullen onze generatie en de generatie na ons dwingen tot grote veranderingen in ‘ons gebruik’ van de aardbol. Het kaarsje (aardbol) gaat nu wel erg snel leegbranden. Qua; energieverbruik, het beschermen van planten en dieren, voldoende voedsel & water en het tijdig opvangen van effecten op klimaatveranderingen, wereldwijd, zijn nu nodig. Oorlogen en vluchtelingen stromen door klimaatveranderingen zijn nu al te zien. Nederland is een van de meest welvarende landen op onze planeet, en hoever rijkt onze horizon voor generaties na ons, maar dan wereldwijd?? Onze democratisch gekozen leiders dwingen wij om niet… Lees meer »

Elektrisch rijden, echt niet. Dat is een keuze die een ieder voor zichzelf mag kunnen maken. Dus ik blijf de tankstation’s voeden. Daarbij zien de elektrische auto’s er niet uit, in zoverre men dit nog een auto kan noemen.

wpDiscuz