Koninklijk themaconcert Fanfare Wilhelmina

GROESBEEK – Het is bijna zover… Op 8 en 9 april staat het populaire themaconcert van Fanfare Wilhelmina weer op de agenda. Er zijn nog enkele kaarten verkrijgbaar, dus wees er heel snel bij!

Toegangskaarten kosten € 8,- en zijn verkrijgbaar bij de receptie van de Mallemolen, of via [email protected].

Spektakel: A Night With The Royals

Het belooft op 8 en 9 april een koninklijk spektakel te worden daar in de Mallemolen. Fanfare Wilhelmina, Percussiongroep fanfare Wilhelmina, de mini – showgroep, Koor Vivace én de topvocalisten Susan Remers, Suzanne Coppens en Wido Fleuren zorgen samen voor een wervelende muzikale show met de veelzeggende titel: A Night With the Royals.

Klassiek tot pop

Wat dacht u van titels als Queen for Tonight van Helen Shapiro, of Royals van Lorde? Van een oude klassieker tot hedendaagse pop. Deze show is voor iedereen! Ook ontbreken de King of Rock & Roll, de Queen of Pop en wat hoogheden uit de Disneywereld niet. Op zondagmiddag 9 april laat het opleidingsorkest en de Junior Percussion Groep van Fanfare Wilhelmina ook van zich horen in een voorprogramma. Op zaterdag 8 april start het programma om 20.30 uur, en op zondag 9 april om 14.00 uur.

PS: Er wordt gefluisterd dat er tijdens het concert ook heuse royals op bezoek komen in de Mallemolen! Zorg dus dat je er bij bent!

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 29 maart, 2017 door Redactie DeGroesbeek with 1 reactie »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
miel fransen

Ook benieuwd welke royals op bezoek komen, kom dan kijken en luisteren naar dit prachtige spektakel op 8 of 9 april in De Mallemolen.

wpDiscuz