Nieuwe NEE-NEE stickers tegen inbrekers

GEMEENTE BERG EN DAL – De gemeente lanceert in samenwerking met de inbrekersgilde een nieuw type sticker. Het gaat om de NEE-NEE sticker, vergelijkbaar zoals de sticker die op de brievenbus geplakt kan worden tegen ongewenste reclame/huis aan huisbladen.

De sticker is het resultaat van jarenlang onderhandelen om het aantal inbraken bij mensen die hier niet op zitten te wachten te verminderen. De nieuwe sticker moet ervoor zorgen dat inbrekers de huizen overslaan waar deze sticker opgeplakt is.

Het klinkt paradoxaal, maar ook de inbrekers zitten niet te wachten op ongewenste inbraken. “Laatst kwam er iemand met een bijl achter mij aan, dat is wel even schrikken hoor. Door deze afspraak voel ik mij veel veiliger tijdens het inbreken”, liet één van de inbrekers aan DeGroesbeek.nl weten.

De stickers kunnen afgehaald worden op het gemeentehuis, of desgewenst thuisbezorgd worden. Bestellen kan door te mailen naar: [email protected], vergeet niet in het onderwerp “NEE-NEE inbrekers” te vermelden.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 31 maart, 2017 door Redactie DeGroesbeek with 12 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering

zeker 1
april grap

wat een slechte grap weten ze niks beters
te verzinnen op de redactie

Onnut

Doe dan ook je best om nog iets enigszins geloofwaardigs te bedenken…

Gerrit

Dan zoeken die gasten die te lui zijn om te werken!, toch een ander slachtoffer waar geen stickers op de deur zitten.

Babs

Dit is toch zeker een 1 april grap…..? Welke inbreker denkt dan: Oh, die hebben hier liever niet dat ik hier inbreek, tja, dan moet ik maar elders heen…….Ha,ha

Morgen is het 1 APRIL!!!!

R. Ommel

NEE – NEE 1April.

joke

daar zit een 1 april luchtje aan….

1 April

1 April

Goeie 1 apr grap

R. Ommel

Zondag is het 2 april.

Ruud

1 april

wpDiscuz