Herhaling: Dianne Weersink in “Dorpsplein”

GROESBEEK – Zondag 5 februari was Dianne Weersink te gast in het praatprogramma van omroep Berg en Dal, het Dorpsplein. Zij is directeur-bestuurder van de Openbare Bibliotheek Gelderland Zuid. Medio dit jaar verlaat zij de bibliotheek.

Het toenmalig bestuur van de Groesbeekse bibliotheek heeft in 2016 een fusietraject in gang gezet met succesvolle afloop, waardoor dus ook Groesbeek sinds 1 januari tot de OBGZ is gaan behoren. Millingen en Beek zijn er al langer onderdeel van.

Presentator John Peters praatte met haar over deze grote organisatie, de gevolgen voor Groesbeek, de veranderende functie van de bibliotheek door de jaren heen en de toekomst van de bibliotheek. Ook de relatie met scholen en gemeenten komt aan bod.

Het programma is nogmaals op zondag 2 april te beluisteren van 13.00 uur tot 14.00 uur en daarna vier weken lang via uitzending gemist. Zondag 9 april staat omroep Gelderland centraal in het Dorpsplein.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 1 april, 2017 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Herhaling: Dianne Weersink in “Dorpsplein”

Reageren is niet toegestaan.