Tasha Taylor te gast bij Bluesmoose café

GROESBEEK – Woensdag 5 april is de lieftallige Tasha Taylor te gast bij Bluesmoose Cafe. Dit is haar enige optreden in Nederland in de korte tour die zij doet.

De dag ervoor is ze in Gent (BE) en de volgende dag moet ze in Zwitserland staan. Ze is de dochter van Johnny Taylor, de in 2000 overleden blues en R&B-zanger.

Vorig jaar maakte ze deel uit van de Blues-caravan met onder andere Ina Forsman en Layla Zoe. Daarnaast is ze ook actief als achtergrondzangeres bij de Bluesbrothers (de echte Bluesbrothers), momenteel met James Belushi, Dan Akroyd en John Goodman. Ook als actrice heeft ze een aantal rollen op haar naam in onder andere “House” en “Ugly Betty”.

Het belooft een blues- en soulvolle avond te worden. Zoals gewoon bij Bluesmoose Radio worden er video en audio opnames gemaakt. Aanvang is 20:00 uur en het einde is stipt om 22:00 uur. Locatie is Cafe Bar De Comm, Dorpsstraat 12 in Groesbeek. Entree gratis.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 4 april, 2017 door Redactie DeGroesbeek with 1 reactie »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
blaag

kijk hier loop ik nu warm voor , zal aanwezig zijn

wpDiscuz