Nieuwe muziekschool in gasterij ‘t Groeske

GROESBEEK – Op donderdag 25 mei 2017 opent de nieuwe muziekschool Voeten zijn deuren. De muziekschool bevindt zich in het pand van Gasterij ‘t Groeske aan de Stationsweg in Groesbeek.

Voeten is iedere donderdagavond geopend van 18:30 uur tot en met 21:00 uur. Aanvankelijk zullen er alleen gitaarlessen aangeboden worden. “Wij hopen later ons lesaanbod te kunnen uitbreiden”, zegt eigenaar Gino Voeten uit Groesbeek.

Muziekschool Voeten is gespecialiseerd in het les geven aan jongeren met een beperking of een rugzakje. Dit wil tevens niet zeggen dat andere jongeren niet welkom zijn! Het initiatief is voor iedereen die muziek wil maken. Weet je nog niet zeker of gitaarspelen wel jouw ding is? Vraag dan een gratis proefles aan.

De inschrijvingen voor de gitaarlessen zijn deze week gestart. Via [email protected] kan men een informatiebundel aanvragen voor meer informatie. Bellen kan ook: 06-21961183.

Muziekschool Voeten op Facebook.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 9 april, 2017 door Redactie DeGroesbeek with 1 reactie »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering

Geweldig Gino!! Annemie en Wil wensen jou heel veel succes.

wpDiscuz