Aanmelden Koninklijke Onderscheiding Berg en Dal 2018

GEMEENTE BERG EN DAL – Binnenkort worden er in verband met Koningsdag 2017 in het hele land weer Koninklijke Onderscheidingen uitgereikt. Voor de lintjesregen 2018 in de gemeente Berg en Dal vraagt de gemeente nu alvast uw aandacht.

Kent u iemand in de gemeente Berg en Dal die een Koninklijke Onderscheiding verdient? En wilt u hem of haar daarvoor voordragen? Dan moet u zich voor 1 juni 2017 melden bij de gemeente.

Lintje

Iemand kan een koninklijke onderscheiding (ook wel lintje genoemd) ontvangen als hij of zij zich op een bijzondere manier heeft ingezet voor de samenleving. Denk bijvoorbeeld aan een vrijwilliger die zich al 15 jaar of langer inzet als activiteitenbegeleider in een verzorgingshuis of als coach van een sportclub. Maar ook aan de organisator van evenementen, de bezorger van het clubblad en iemand die jarenlang een bestuursfunctie vervult.

Neem contact op met de gemeente

Wilt u voor iemand een lintje aanvragen? Neem dan eerst contact op met de gemeente om na te gaan of uw aanvraag kansrijk is. Daarvoor en voor andere vragen over koninklijke onderscheidingen kunt u terecht bij mevrouw M. Wolsing via telefoonnummer 14024, of via [email protected].

Bron: Gemeente Berg en Dal


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, , , , , , , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 18 april, 2017 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Aanmelden Koninklijke Onderscheiding Berg en Dal 2018

Reageren is niet toegestaan.