Bevrijdingsconcert ‘Vrede en Vrijheid’ in Bevrijdingsmuseum

GROESBEEK/MILLINGEN AAN DE RIJN – Vivace zangvereniging Millingen, het saxofoon ensemble Fanfare St. Cecilia en het Nationaal Bevrijdingsmuseum 1944-1945 organiseren op zaterdag 29 april a.s. om 19.30 uur een Bevrijdingsconcert in de Protestantse Kerk te Groesbeek.

Het thema is ‘Vrede en Vrijheid’.

Breed repertoire

We vieren onze vrijheid op deze avond door middel van muziek. Vivace en het saxofoon ensemble van St. Cecilia brengen een breed repertoire van diverse liederen uit meerdere landen en verschillende talen ten gehore, maar altijd staat de boodschap van vrede en vrijheid centraal. Of juist het verlangen naar vrijheid in tijden van onderdrukking.

Gezamenlijk

Na ieder afzonderlijk gespeeld te hebben zullen beide verenigingen gezamenlijk een fraaie afsluiting verzorgen. De samenwerking tussen ivace zangkoor Millingen en het saxofoonensemble van Fanfare St. Cecilia is niet nieuw. In het verleden hebben er vaker gemeenschappelijke optredens plaatsgevonden.

Vivace Millingen

In 2015 heeft zangvereniging Vivace al een concert gegeven binnen het thema ‘Vrede en Vrijheid’. Op uitnodiging van het Bevrijdingsmuseum zal het koor op 29 april deze liederen opnieuw ten gehore brengen. Kaarten kosten € 5,- in de voorverkoop en op de avond zelf € 7,50. De kaarten zijn verkrijgbaar bij het Bevrijdingsmuseum in Groesbeek (alleen aan de kassa) en bij ‘Bloemen uit Millingen’ en de Primeravestiging in Millingen aan de Rijn.

Info

Locatie: Protestantse Kerk, Kerkstraat 18, 6561 CC Groesbeek
Datum: 29 april 2017. Aanvang 19.30 uur, kerk open vanaf 19.00 uur.
Entree: € 5,00 p.p. in de voorverkoop, € 7,50 p.p. op de avond zelf. Museumkaart niet geldig.
Voorverkoop: Bevrijdingsmuseum Groesbeek (alleen aan de kassa), Wylerbaan 4; Primera in Millingen aan de Rijn, Heerbaan 99B en ‘Bloemen uit Millingen’, Heerbaan 174, Millingen aan de Rijn.
Informatie: [email protected]; 024-3974404
Website: www.bevrijdingsmuseum.nl

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 19 april, 2017 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Bevrijdingsconcert ‘Vrede en Vrijheid’ in Bevrijdingsmuseum

Reageren is niet toegestaan.