Tot eind april isolatiesubsidie aanvragen

GEMEENTE BERG EN DAL – Het stookseizoen 2016-2017 loopt ten einde.

Veel mensen hebben subsidie aangevraagd om hun woning beter te isoleren.

Succes

De isolatiesubsidie Energiebesparing Eigen Huis is daarmee een groot succes. De keerzijde is dat de subsidiepot nu al bijna leeg is. Tot eind april kunnen mensen nog een aanvraag indienen, daarna wordt de regeling stopgezet. Om voor de subsidie in aanmerking te komen moet u minstens twee isolatiemaatregelen nemen.

Zinvol

Dat het heel zinvol is om je woning te isoleren en zo energie te besparen, is duidelijk. Het is zelfs zo dat je dak-, gevel- en vloerisolatie binnen een aantal jaren gaat terugverdienen, terwijl het comfort in je woning verbetert.

Loket Duurzaam Wonen Plus

Voor energiebesparende maatregelen zijn nog andere regelingen mogelijk. Verschillende gemeenten bieden bijvoorbeeld de duurzaamheidslening aan. Kom eens langs bij Loket Duurzaam Wonen Plus (in de hal van het gemeentehuis) om de mogelijkheden te bespreken. Het loket is elke dinsdagmiddag van 13.30 tot 17.00 uur geopend. Buiten die tijd kunt u in een van de andere deelnemende gemeenten terecht.

Meer informatie

Loket Duurzaam Wonen Plus geeft gratis onafhankelijk en persoonlijk advies over energiebesparing zoals isolatie, zonnepanelen of –collectoren e.d. Het loket helpt u in contact te komen met gespecialiseerde lokale bedrijven, die de duurzame maatregelen kunnen uitvoeren. Voor meer informatie kunt u kijken op www.duurzaamwonenplus.nl.

Bron: Gemeente Berg en Dal


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, , , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 21 april, 2017 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Tot eind april isolatiesubsidie aanvragen

Reageren is niet toegestaan.