Gerard van Maasakkers in “Dorpsplein” (herhaling)

GROESBEEK – Gerard van Maasakkers (68) was zondag 19 maart te gast in het praatprogramma van omroep Berg en Dal, het Dorpsplein.

Deze uit Brabant (Nuenen) afkomstige liedjeszanger/troubadour is vanaf 1980 in Nederland en zeker ook in België bekend geworden om zijn prachtige – veelal Brabantse – liedteksten. Zaterdag 18 maart trad hij met Frank Cools op in Nijmegen (LUX). Hij woont sinds de zomer van 2015 in Gent.

Presentator John Peters sprak met hem over zijn Brabant en huidige België, zijn succesvolle liedjes en vooral ook over de simpele inhouden van zijn liedjes. En welke artiesten zingen zijn liedjes? De afgelopen jaren zijn z’n liedjes regelmatig te beluisteren geweest bij (toen) omroep Groesbeek.

Het programma is zondag 23 april nogmaals te beluisteren van 13.00 uur tot 14.00 uur en daarna nog vier weken via uitzending gemist van de omroep. Zondag 30 april is notaris Teun Timmermans op bezoek.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 22 april, 2017 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Gerard van Maasakkers in “Dorpsplein” (herhaling)

Reageren is niet toegestaan.