Feestelijke opening Aldi Groesbeek, 400 prijzen

GROESBEEK – Woensdag 10 mei wordt om 08.30 uur de nieuwe Aldi-vestiging aan de Spoorlaan in Groesbeek feestelijk geopend. De opening wordt verricht door de filiaalleider Marc Gerrits samen met wethouder Thijssen.


Op 10 mei is de opening van de Aldi aan de Spoorlaan in Groesbeek. Foto en rechten: DeGroesbeek.nl.

Het nieuwe filiaal is gebouwd op het voormalige ZOMA-terrein in Groesbeek en heeft een mooi industrieel aangezicht.

Verrassend assortiment

Voor Aldi is het niet zomaar een opening, het gaat om een nieuwe vestiging met een verrassend en vernieuwend assortiment met nadruk op veel verse producten als brood, vlees, vis, groente en fruit. De vele ‘best geteste’ producten geven aan dat naast de voordeligste prijs ook goede kwaliteit hoog in het vaandel staat bij Aldi.

400 klanten krijgen prijs

De verwachting is dat het op de openingsochtend dringen wordt: de eerste 400 klanten krijgen bij aankoop van minimaal € 10,- een tas met een aantrekkelijke prijs. Door een kraskaart open te krassen, wordt de prijs zichtbaar: van bijvoorbeeld een LED-TV tot tegoedbonnen ter waarde van € 100,- tot € 250,-. Voor klanten die geen prijzentas meer kunnen krijgen is er zolang de voorraad strekt een gratis Aldi-tas. Klik hier voor meer info en actievoorwaarden.

Trots

De opening wordt verricht door de trotse filiaalleider Marc Gerrits: “We zijn trots op het feit dat de nieuwe Aldi in Groesbeek open gaat. We leveren superkwaliteit als het gaat om de verse, dagelijkse en bijzondere boodschappen tegen een lage prijs. Voor onze bestaande, maar ook nieuwe klanten gaat deze winkel echt een verrassing zijn. Hier vindt de klant alles in een modern Aldi-jasje. Mensen zullen verrast zijn. We heten iedereen dan ook van harte welkom.”

Foodtruck

Om een extra lekkere impuls te geven aan de feestelijke opening, staat er op woensdag 10 mei een Foodtruck op de parkeerplaats. Daar worden heerlijke gerechtjes aangeboden. Klanten kunnen kennis maken met lekkere recepten, vers klaargemaakt met de producten van Aldi. In de week na de opening zijn er diverse proeverijen voor de klanten in de winkel.

Aanbieding

Er is een speciale Aldi-openingsaanbieding: 4 versgebakken appelflappen voor maar € 1,49. Het nieuwe filiaal aan de Spoorlaan beschikt over bijna 170 gratis parkeerplaatsen. De openingstijden zijn van maandag tot en met woensdag en zaterdag van 08.00 tot 20.00 uur, op donderdag en vrijdag van 08.00 – 21.00 uur en op zondag van 10.00 tot 17.00 uur.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, , ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 25 april, 2017 door Redactie DeGroesbeek with 10 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
groesbeker

nog twee weken erg hard gewerkt moeten worden.benieuwd naar de openingsacite van Jan Linders dan, is dit op zelfde dag?

Jean-Paul
Dit vind ik een waardeloze openingsactie. Zie jij het al voor je? Al die mensen in een rij wachten om bij de eerste te zijn om maar vooral iets gratis te krijgen. Er zal ook irritatie ontstaan want jij zal maar eens niet als een van de eerste zijn en een prijs mislopen. Ik zou bij voorbaat al niet meer gaan op deze dag. En in die mensen massa zul je ook bekenden tegen het lijf lopen. Je kijkt elkaar aan en denkt: ” Ben jij er ook al zo een die alles gratis wil”? Nee dank je, ik laat… Lees meer »
mathijs

beste Jean-Paul, ik ben het helemaal met jou eens dat dit een waardeloze actie is van Aldi, ik zie het al voor me, mensen die nooit bij de Aldi komen staan met de opening vooraan en gaan met de prijzen naar huis en de vaste klanten vissen achter het net, het zou veel beter zijn om b.v.b. een week lang alle klanten een kleine attentie te geven dan is iedereen tevreden

kerel

succes graaiers en ga vast om 7.30 uur voor de deur liggen, lekker op de foto en in Groesbeek bekend komen te staan als hebberig typetje..nee dank je.

Jan Linders Groesbeek

De Jan Linders heeft de opening op 17 mei om 9.00. Met natuurlijke ook mooie openingsacties. Deze staan allemaal vermeld in onze openingsfolder die tzt huis aan huis verspreid wordt.

mathijs

dan hoop ik maar dat de opening van Jan Linders leuk is voor alle klanten en niet voor gelukzoekers die s’nachts al voor de deur gaan liggen.

splinter

Haal je de stumpers eruit moet niemand heen gaan waardeloze actie

jannie

Ja er zijn ook mensen die moeten werken hè. Dus snipperdag nemen.Dacht t niet…

karin

wat een gejank. dan ga je toch niet?

Al die zeikers die hier nu aan het klagen zijn staan morgen vooraan in de rij om als eerste binnen te zijn

wpDiscuz