Molenweg in Groesbeek afgesloten

GROESBEEK – De Molenweg in Groesbeek wordt vanaf zaterdag enkele dagen afgesloten.


Foto en rechten: DeGroesbeek.nl.

Dit meldt de gemeente Berg en Dal.

De weg is van zaterdag 29 april tot en met zaterdag 6 mei afgesloten voor alle verkeer. De gemeente gaat het riool vervangen. Er zijn omleidingsroutes via de Dries en de Hoflaan. Bij de laatstgenoemde weg zijn er nog werkzaamheden, maar de Hoflaan kan volgens de gemeente gewoon gebruikt worden.

Bron: DeGroesbeek.nl, Gemeente Berg en Dal


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 27 april, 2017 door Redactie DeGroesbeek with 6 reacties »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Hans

Nou, erg vroeg. Waarom niet achteraf vermelden?

Columbus

Op zich wel goede timing om alles rondom centrum tegelijk af te sluiten! Je kan nergens heen zonder om te moeten draaien op het moment. Had dat nou echt niet allemaal anders gekund?

randje 16

hoflaan is onbegaanbaar

Jan Norp

welk deel van de Molenweg? Alleen tussen de Hoflaan en Cranenburgseweg of ook het gedeelte tot de Oudemolen

Akkie

Tjonge jonge wat handig weer georganiseerd! Hoe halen ze het in hun hoofd om dit nu te doen, terwijl het halve centrum al op de schop ligt. En dan omleiden via de Hoflaan terwijl dat nu nog een ‘abortusweggetje’ is, voorzien van een puinlaag! Rij je dus vanochtend richting je werk over diezelfde Hoflaan om er vervolgens ter hoogte van de Aldi weer te kunnen omkeren omdat er twee shovels midden op de weg bezig zijn. Handig… zo’n omleidingsroute… wat een gemeentelijke oetlullen bij de dienst openbare werken! Pardon my French!

Akkie

@Jan Norp: van Hoflaan tot Cranenburgsestraat

wpDiscuz