Mozaïekprojecten onthult bij ‘t Groeske

GROESBEEK – Aan “‘t Groeske, het groene Hart van Groesbeek” zijn veel initiatieven verbonden. Er gebeurt veel en regelmatig is er iets over te lezen of te horen.

Zo zijn er ook veel vrijwilligers bezig met Mozaïeken. “Het is een mooie manier om met elkaar bezig te zijn en de mensen uit de buurt een beetje te leren kennen,” aldus een van de vrijwilligers. En langzamerhand worden de eerste resultaten zichtbaar.

Onlangs onthulde wethouder Erik Weijers een paar mooie mozaïekprojecten, te weten: het toegangsbord voor de Kloostertuinen en twee met mozaïek ingelegde tuintafels voor in de binnentuin. Onder leiding van Heidi de Vos en Annet Jacobs hebben vele vrijwilligers hier een mooie bijdrage aan geleverd.

En er zit nog meer aan te komen… U bent van harte welkom om eens te komen kijken of mee te doen! Wilt u meer informatie of ook vrijwilliger worden bij een van de mooie projecten rond ’t Groeske, dan kunt u contact opnemen met kwartiermaker Ernest Jansen, via [email protected] of 06–15968895.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 29 april, 2017 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Mozaïekprojecten onthult bij ‘t Groeske

Reageren is niet toegestaan.