Koffie met… Dennis Willems

GROESBEEK – Op maandag 8 mei is er weer de maandelijkse editie van “Koffie met…”

We beginnen om 14:00 uur en stoppen om 15:30 uur.

Deze keer zal ergotherapeut Dennis Willems ingaan op praktische tips rond het thema bewegen. We staan stil bij hoe je als mantelzorger om kunt gaan met iemand die moeite heeft met bewegen. Dit doen we aan de hand van praktijkvoorbeelden; Dennis kent deze natuurlijk vanuit zijn praktijk als geen ander.

Hoe kunt u iemand ondersteunen die moeite heeft met bewegen? Zonder dat u zelf geblesseerd raakt natuurlijk… Of zijn er tips als iemand moeite heeft met het reiken naar bijvoorbeeld een kopje koffie… Zijn daar hulpmiddelen voor? Of iemand heeft moeite om op te staan vanuit de stoel… u wilt wel helpen, maar ook een zwakke rug… Allerlei praktische voorbeelden komen voorbij waarbij ook allerlei praktische tips passen waar u iets aan heeft!

“Koffie met…” vindt plaats in cultureel centrum De Mallemolen, Kloosterstraat 11 te Groesbeek en is één van de activiteiten van Mantelzorg Berg en Dal. Het is bedoeld voor mensen die langdurig voor een ander zorgen (mantelzorgers) uit de hele gemeente Berg en Dal.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 1 mei, 2017 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Koffie met… Dennis Willems

Reageren is niet toegestaan.