Breedeweg krijgt Streekmarkt met lokale producten

GROESBEEK-BREEDEWEG – Lokale agrariërs die hun producten verkopen op de markt.

In het buitenland is het een zeer bekend verschijnsel en binnenkort ook in Breedeweg.

Vier Streekmarkten

Komende zomer vinden op het Kerkplein vier Streekmarkten plaats waarop agrariërs en hobbytuinders uit Groesbeek en omgeving hun waren aanbieden en laten proeven. De markt biedt ook ruimte aan andere ondernemers uit Breedeweg, Groesbeek, muziekgezelschappen, horeca, belangenverenigingen etc.

Ontmoetingsplek

Kortom, de Streekmarkt wordt een gezellige ontmoetingsplek met muziek en lokale culinaire producten en hapjes. Op een sfeervol ingericht plein kunnen bezoekers op hun gemak ‘rondkuieren en bijpraoten’. De organisatie is in handen van de initiatiefnemers van het jaarlijkse Oogstfeest in Breedeweg.

Pierre Wind kookt met lokale producten

De Streekmarkt Breedeweg vindt plaats op de zaterdagen 13 mei, 17 juni, 15 juli en 12 augustus, telkens van 09.00-17.00 uur. Tijdens de eerste Streekmarkt op 13 mei komt de beroemde televisiekok Pierre Wind naar Breedeweg. Hij zal tussen 14.00 en 17.00 uur koken met lokale producten die verkrijgbaar zijn in Buurtmarkt Breedeweg.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 1 mei, 2017 door Redactie DeGroesbeek with Comments Off on Breedeweg krijgt Streekmarkt met lokale producten

Reageren is niet toegestaan.