Opening nieuwe Jan Linders Groesbeek op 17 mei

GROESBEEK – Woensdag 17 mei om 09:00 uur opent supermarktketen Jan Linders de deuren van haar gloednieuwe supermarkt aan de Spoorlaan 5 in Groesbeek.


Zicht op de nieuwe Aldi en Jan Linders. Foto van 25 april 2017. Inmiddels is men al weer iets verder met de bouw. Foto en rechten: DeGroesbeek.nl.

De winkel is volledig ingericht volgens haar nieuwe formule, waarin ‘het voordeel van het zuiden’ verder is aangescherpt met prachtige streekproducten en het beste vers aanbod. Jan Linders nodigt iedereen uit om naar de feestelijke opening te komen en kennis te maken met de nieuwe supermarkt.

Bourgondisch

Bibi Timmers-Rutten, manager van de supermarkt in Groesbeek: ‘Het ‘voordeel van het zuiden’ komt nog beter tot uiting door de bourgondische inslag van huiselijke sferen en producten, die waar mogelijk uit de regio komen. We maken het verschil door een balans tussen kwaliteit en voordeel te bieden. We halen onze groente en fruit uit de streek en bieden klanten brood dat meermaals bekroond is. We hebben een zeer uitgebreid en verrassend versassortiment. Onze vernieuwde supermarkt is meer dan het ontdekken waard.’

Nieuw in Groesbeek: de Keuken van Jan Linders

De bourgondische inslag wordt het sterkst ervaren middels het oogappeltje van de supermarkt: ‘De Keuken van Jan Linders. De Keuken van Jan Linders is een deli-eiland in het hart van de winkel. Hier worden dagverse producten aangeboden. Broodjes en pizza’s worden vers en rijkelijk belegd. Naast verse salades, carpaccio en sushi, vindt men hier een nieuw assortiment Onze Trots maaltijden. Dit zijn traiteurskwaliteit maaltijden op basis van authentieke recepten die de smaak van het zuiden weerspiegelen.

Extra acties voor Groesbeekse klanten

De komende weken kunnen de inwoners van Groesbeek genieten van verschillende openingsacties in hun nieuwe supermarkt. Naast de vele extra aanbiedingen stelt Jan Linders Groesbeek een te verdelen budget beschikbaar voor sportverenigingen in Groesbeek. Klanten kunnen in het nieuwe sportseizoen, door middel van een stembiljet dat ze ontvangen in de supermarkt, stemmen op hun favoriete sportvereniging. De drie sportverenigingen met de meeste stemmen ontvangen een mooi bedrag voor hun vereniging. Op zaterdag 27 mei kunnen klanten van 10.00 tot 14.00 uur genieten van extra proeverijen en lokale activiteiten zoals een show van Dance Centre E-line Pro.

Een week voor de opening van de Jan Linders opent de Aldi haar deuren. Ook dat zal gepaard gaan met een feestelijke openingsactie. De twee supermarkten verhuizen in het kader van de centrumplannen naar de Spoorlaan.

Bron: DeGroesbeek.nl


Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes en info uit Groesbeek e.o? Like dan onze Facebookpagina.

Gerelateerde berichtenTags:, ,
Zowel reageren als pingen is momenteel niet toegestaan. Gepost op 4 mei, 2017 door Redactie DeGroesbeek with 1 reactie »
Reacties sorteren op:   nieuwste eerst | oudste eerst | waardering
Herman Roovers

heeft dus geen zin om vroeg met mijn slaapzak voor de deur te gaan liggen voor een knalprijs of lot, zoals bij de Aldi deze week. ben wel benieuwd naar de verschillende marktaandelen van de vele (te vele?) supers in het dorp. dat kan toch niet goed gaan?

wpDiscuz